Grace of Sunfield´s vilka är vi?

Hej!

Familjen Kongbäck heter vi och består av mamma Evelina, Pappa John, Manne 10 år och Svante 9 år. Och Gracie och Abbie förstås. Och katterna Molly, Fiona och Frasse.

Vi bor på landet och för oss är det viktigt att våra hundar i första hand är familje- och sällskapshundar, även om matte Evelina är en tränings- och tävlingsnörd.

Jag, Evelina, beslöt mig för att starta kennel och bedriva avel på denna härliga lilla ras som schipperken är. Familjen väntade med spänning på tillökningen under 2018. I första kullen blev den 3 valpar, 2 hanar och 1 tik.

 

2017 gick jag SKK:s Uppfödarutbildning och genetik och avel är spännande och otroligt viktigt i en mindre ras i antal som Schipperken är.

 

Jag sitter också med i vår medlemsklubb. Svenska Schipperke Ringens avelsgrupp och har hjälpt till att revidera RAS.

I min avel kommer jag att vara noga och ha ett mål med att bevara Schipperkens ursprungliga rasstandard både utseendemässigt och mentalt.

 

 

Kommentarer

08.03.2021 17:36

Katja Güth Laitila

Hej! Vi är en familj med skogsgård utanför Luleå. Vi söker en pigg hund att vakta över gården och strövar med i skogen. Håller tummarna att allt går bra för valparna. Mvh Katja och Jari

14.06.2021 08:14

Evelina

Hej!
Maila mig om ni fortsatt är intresserade av valp

09.12.2020 10:53

Mona Øvergård

Hei.Vi er friluftsfolk som trives å være ute.Har og en østlaika som brukes på jakt.Jeg ønsker tispevalp.Og veldig fint å kunne hente i Oslo hvis aktuelt.Lykke til med valpeplaner!Vi er godt voksne.